Ben je geen held in het zetten van de kerstboom? Of vind je het een heel gedoe om elk jaar de kerstlichtjes te ontwarren? Heb je gewoonweg geen opslagruimte voor al die kerstversiering? Maar toch wil je een mooi versierde kerstboom? Lightning3 zorgt voor een gezellige wintersfeer bij jou thuis of in jouw zaak.
We werken met kunststoffen kerstbomen van uitstekende kwaliteit. We selecteerden twee soorten kerstbomen. De slimline is een compacte boom met een beperkte diameter. Toch is dit een mooie volle en volwaardige boom. De volume bomen benaderen de vorm van echte kerstbomen. Deze zijn bijna dubbel zo breed als de slimline. Van beide soorten bieden we drie verschillende afmeting aan. De verschillende afmetingen vind je onderaan deze pagina. Ook voor wie weinig plaats heeft, hebben we verschillende mogelijkheden. In onze showroom staan alle mogelijke kerstbomen uitgestald.
De glazen kerstballen kiezen wij zorgvuldig uit en we stellen elk jaar vijf stijlen samen, die gebaseerd zijn op de trends van dat jaar. Passen de stijlen niet helemaal in je interieur of wens je een specifieke stijl of gepersonaliseerde versiering? Contacteer ons en we maken een kerstboom op maat.
Wanneer je liever je eigen kerstversiering gebruikt, is het ook mogelijk om enkel een kerstboom met lichtjes te huren.
Maak hieronder je keuze. Heb je vragen of wil je graag de kerstbomen eens bezichtigen in onze showroom te Gooreind (Wuustwezel), contacteer ons via info@ExtremeEvents.be.
 
Voor dit jaar hebben we de volgende stijlen samengesteld: Blue mountain, classic red & green, snowwhite touche of gold, extraordinary purple en soft rose.