Wie zijn wij?
 
Lightning3 brengt licht en gezelligheid in de donkere winterdagen. We brengen geen onweer of bliksem. We hangen het licht in de bomen of aan jouw gevel. De 3 of  “three” verwijst naar de kerstbomen die we voor u komen plaatsen. Lightning3 is een onderdeel van het verhuurbedrijf ExtremeEvents, specialist in verhuur van attracties en feestmateriaal.
 
Lightning3 omvat twee grote luiken, kerstbomen en verlichting, samengevat een winterse sfeer zonder zorgen voor uw zaak, kantoor of uw huis.
Kerstbomen, toch een onmisbaar item tijdens de donkere winterdagen. U huurt een kerstboom met alles er op en er aan, lichtjes, ballen en kleine decoratie-elementen. Kies zelf de stijl en de grootte, zo past de boom  perfect n uw interieur. We werken enkel met kunststof kerstbomen van hoge kwaliteit. Verseiert u of uw collega’s de boom graag zelf. Hiervoor bedachten we de DIY-formule. Wij zetten de boom met lichtjes, brengen de decoratie-artikelen in uw stijl mee, u verstiert de boom wanneer u wil. Na de feestdagen halen we alles weer op.
 
Feest –of kerstverlichtng is onmisbaar in de straten en aan de gevels. Versier mee de straten, maar vooral trek de aandacht naar uw pand, etalage, …. Dit kan door het hangen van lichtjes in bomen, struiken of andere begroeiing, maar ook de gevelverlichting is een klassieker. De kleur lichtjes kiest u zelf. Geen aantrekkelijke gevel of begroeiing, dan werken we met figuren, kransen of boa’s.
Snuister eens rond op onze website, contacteer ons voor een plaatsbezoek en een exacte prijsberekening.