Welkom bij Lightning3
Een winterse sfeer zonder zorgen
 
Winter: het seizoen waar donker het licht overheerst. Wij willen net het licht laten overheersen in die donkere dagen. Zou het donker niet veel mooier zijn wanneer er overal lichtjes schitteren? Lightning3 brengt licht en gezelligheid in deze donkere winterdagen.
Lightning3 is een onderdeel van het verhuurbedrijf ExtremeEvents, gespecialiseerd in verhuur van attracties en feestmateriaal.
Lightning3 bestaat uit twee luiken. Ten eerste creëren we binnen gezelligheid. Dat doen we door volledig versierde kerstbomen aan te bieden. Wij verhuren kerstbomen, kerstballen, lichtjes en kleine decoratie-elementen. Kies zelf de grootte en vorm van de kerstboom en de stijl van de versiering. Zo past de kerstboom perfect in uw interieur. Voor de doe-het-zelvers bedachten we een DIY-formule. Voor wie het wenst, decoreert ons Lightning3-team de kerstboom.
Licht en gezelligheid worden immers nog mooier wanneer je het kan delen. Versier daarom de straten en je gevel en breng licht en gezelligheid naar buiten. Feest- en kerstverlichting vormen het tweede luik van Lightning3.
Wil jij ook licht en gezelligheid in deze donkere winterdagen brengen? Snuister dan zeker eens rond op onze website of contacteer ons via info@lightning3.be.
 
Warme groeten,
Kevin Goyvaerts en Leen Willemen